Michal se na dovolené u moře choval k maminkám jako hulvát. Byl na ně protivný a vůbec se s nimi nebavil. Nakonec se ukázalo, že Michal díky Primě poznal vyvolenou už při natáčení, ale nebyla to žádná z maminek. Proto zřejmě neměl Dvořáček chuť se na konci ještě nějak snažit.

Když ale Michaele Hájkové na dovolené vyčetl, že se špatně stará o svoji dceru, už to přehnal. „Tvoje maminka má dvě dcery, tebe a Sandru. Svoje dítě nezvládáš, ty svoje dítě ani nevychováváš,“ řekne Michal překvapené Míše. „Myslíš si, že se o holku nestarám?" ohradí se. "Nejdříve mě obdivuje za to, že jsem v šestnácti porodila dítě, a teď se na mě vytasí s tímhle? To jsem vůbec nepochopila, Michal je hodně zákeřnej, ale on mě nemůže urazit,“ uzavřela do kamery maminka Michaela.

Fotogalerie
13 fotografií

Odjezd z dovolené a celý konec měsíčního seznamování s maminkami tak nedopadne vůbec dobře. Ale táta Michal je v pohodě, nic si z toho nedělá. "Nejsem člověk, který by házel flintu do žita, dám si na chvíli voraz, abych se vzpamatoval, bylo to opravdu hodně náročný," dodá na závěr Michal.

Jenže s takovýmhle přístupem zřejmě nepochodí u žádné ženy, alespoň to si myslí maminka Jindřiška. "Myslím si, že s ním žádná ženská nevydrží a že si nikoho nenajde, že s ním žádná ženská prostě nevydrží, on má dceru a má svůj svět, rozhodně to není člověk na vztah," vystihne povahu Michala Jindřiška.

Jak vše bude probíhat a co si poví Michal s maminkami na posledním setkání? To se dozvíte už dnes večer na TV Prima od 21:20 v reality show Hledá se táta a máma.