Dvojice přišla do baru Mazanej králíček kolem půl desáté a zdržela se necelé dvě hodiny. Nejprve Mareš odvedl Hanku do VIP salonku, kde si jich okamžitě všimli fotografové. Celých deset minut se tak kolem hvězdného páru pěkně blýskalo. Mareš odmítal jakékoliv rozhovory. Hanka kývla jen na jeden a to do kamery. Její partner jí byl ale po boku a kontroloval každé slovo, které mladá modelka řekla. Když se Marešovi nelíbily otázky moderátorky začal kameramanovi vypínat kameru. Ten ho tak musel rázně napomenout, aby s tím přestal. Je vidět, že Mareš si své soukromí hlídá.

Fotogalerie
9 fotografií

Zatímco slavný moderátor se držel s pitím pozadu (celý večer pil jen vodu nebo colu pozn.red.) jeho přítelkyně Hanka si dávala jednu skleničku bílého vína za druhou. K tomu vykouřila krabičku cigaret. Svobodová vypadala po boku Mareše v černých kožených šatech a vysokých kozačkách velice vyzývavě. Společně také zaujatě sledovali módní přehlídku latexového prádla, které se poté dražilo pro nadaci Kapka naděje. Mareš ale Hance nic nepořídil, zřejmě si na sexy prádélko moc nepotrpí.

Před fotografy se páreček držel pěkně zkrátka. Žádné milostné projevy na veřejnosti. Jen letmé doteky. Aby měli s Hankou trochu soukromí, rozhodl se Mareš odejít z VIP salonu do prvního patra, kam měl volný vstup každý. Když se vytratili z hledáčku fotoaparátu začala se Hanka k Leošovi tulit a šeptat mu něco do ouška. Došlo i na něžné polibky. V baru se zdrželi do půlnoci, poté si vzali taxi a odjeli pryč.