Deseti osamělým zemědělcům pomůže TV Prima najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Deset svobodných mužů (farmářů) se divákům a hlavně potenciálním partnerkám poprvé představí svými medailonky.

Potencionální partnerky mají pestrý výběr

Mezi muži farmáři jsou ženám k seznámení dispozici například sklář a chovatel ovcí a prasat z Liberecka, „koňák“ z Vysočiny, chovatel ovcí z Rokycanska, chovatel dobytka a pěstitel obilí z Liberecka, chovatel ovcí, lam, psů, koní a vodních buvolů z jižních Čech nebo chovatel koní a domácího dobytka z jižní Moravy, ale i včelař z Českolipska či pastevec koz z Trutnovska a chovatel ovcí a koní ze Vsetínska. Výběr je inu pestrý.

Divačky budou moci oslovit potencionální partnery dopisem. Ženu, která vzbudí svým dopisem největší sympatie a se kterou by se rádi seznámili si pak budou vybírat samotní farmáři.

Život na farmě bych nezvládla

Pořadem bude provázet Laďka Něrgešová, která se po čase vrací zpět do pozice moderátorky. „Je to moderování reality show a to mne vždycky baví. Tohle je navíc realita s velkým R. Já si sama sebe dlouhodobě na farmě nedovedu představit. Vím o sobě, že bych život tam nezvládla, a o to víc všechny, kteří si tento životní styl zvolili, obdivuji a jsem ráda, že si život v těchto někdy i hodně drsných podmínkách můžu vyzkoušet alespoň jako moderátorka,“ říká o své nové roli Laďka.

Show Farmář hledá ženu nabídne příležitost sledovat navazování vztahů několika žen a mužů v reálných kulisách života, uprostřed přírody a tvrdé práce, v domácím prostředí a na farmě. Úvodní díl Prima odvysílá ve středu od 20 hodin.

Fotogalerie
3 fotografie