Miro Šmajda si své vystoupení na festivalu pořádně užíval. Na začátku zazpíval svoje nové písně ze svého alba, které se bude v červenci natáčet. Miro zpíval i mnoho známých hitů zahraničních kapel a ani české ucho nezůstalo ochuzeno. Na konci na přání diváků zazpíval píseň Karla Gotta C´est La Vie. "Tak která z děvčat si se mnou půjde zatancovat?" vyzval Šmajda fanynky. Ty chvíly váhaly, ale jedna přeci jen rychle vylezla na pódium. Petra z Tichonic tak byla svému idolu velmi blízko.

Video
Video se připravuje ...

Miro Šmajda si zatančil s fanynkou gam

Pro Petru je to zážitek na celý život

"Bylo to skvělý, ani chvíli jsem neváhala a hned jsem se vrhla za ním, moc mu fandím a Superstar měl vyhrát on, myslím, že takovýhle zážitek ve mně zůstane až do konce života," řekla Blesk.cz šokovaným hlasem fanynka Petra Bezačincká.

Šmajda své fanynce za tanec také poděkoval a užil si to po svém. "Bylo to výborné, bylo to z mé strany velmi spontánní, ale myslím si, že si to ta slečna užila, pak jsme se spolu ještě fotili a dal jsem jí autogram, řekl Blesk.cz Miro Šmajda.

Drama na cestě z festivalu, do Mirova auta udeřil blesk

Miro pak z Milovic z festivalu Votvírák mířil večer se svou kapelou na další vystoupení do Broumova. Jenže po cestě je zastihla velká bouřka a dokonce do jejich auta udeřil blesk. "No to bylo hrozné, myslel jsem, že je po nás, ale naštěstí to auto nějakým způsobem uzemnilo a nic se nám nestalo, ale všichni jsme byli pořádně v šoku," svěřil Blesk.cz superstarista Šmajda.

A to ještě chvíli před tím, než zasáhl auto blesk před ně spadla větev od stromu. "No to byla další nepříjemnost jen těsně nás to minulo, nakonec bylo zrušené kvůli nepříznivému počasí i naše vystoupení, ale odehráli jsme to druhý den v neděli a to už bylo hezky," řekl Šmajda.

Fotogalerie
7 fotografií