Hrozí mu operace kolena. Byl by to už třetí vážný zákrok. Po operaci krční páteře Vlach dokonce na čas ochrnul a museli ho krmit. Pak šel znovu na sál kvůli bederní páteři a nyní začaly herce sužovat bolesti kolena.

Oldřich Vlach hraje hlavu bohémské rodiny. Na znamení nezávislosti si uspořádají mikulášskou zábavu uprostřed dubna
Autor: agentura Harlekýn

„Už jsem se bál, že se na jeviště nikdy nepostavím,“ svěřil Vlach Blesku. „Skalpelu jsem se vyhýbal, protože v mém věku je každý zákrok riskantní,“ dodal.

Režisér a dramatik Antonín Procházka (56) je ale nad všechny doktory. Dokázal Vlacha zázračně rozchodit. Stačila k tomu role otce v jeho nové komedii Fatální bratři.

Lenku Zahradnickou znají diváci jako Veverku z Ordinace v růžové zahradě. Antonín Procházka zase mívá při moderování cen Thálie kvádro. Ve Fatálních bratrech ale ukáže kus těla
Autor: agentura Harlekýn

Místo na operační sál se herec, kterého znají diváci hlavně jako Kunce z filmu Vesničko má, středisková, vrhl do zkoušení. „To víte, že si dobře uvědomuju, že jsem v tom představení ze všech nejstarší,“ ujistil Blesk Oldřich Vlach. „Ale práce mě přivedla na jiné myšlenky, zapomněl jsem na bolest a při zkouškách jsem se pobavil.

Tonda je mistr ve vymýšlení paradoxních situací, vždycky jsem toužil si s ním zahrát,“ pochválil Procházku Vlach.

Operaci kolena herec rád odložil. Těší se na premiéru, která je už příští sobotu.