Pomeje měl tašku s nejnutnějšími věcmi sbalenou už dlouho, stále ale pevně věřil, že hádky, které střídala »tichá domácnost«, pominou. Teď si tuto tašku ani nestihl vzít a ocitl se z minuty na minutu na dlažbě s kartáčkem na zuby v kapse.

Vše o rozchodu Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje
Autor: Blesk.cz


„Nebudu to komentovat. Je to velmi choulostivá věc,“ byl na slovo skoupý Pomeje. To jeho nejlepší kamarád Pavel Pásek byl sdílnější. „Bohužel, je to tak. Jirka u mě už pár dnů bydlí,“ potvrdil informace Blesku Pásek a dodal: „Je to pro mě samozřejmost. Nemá kam jít. Vypadl bez peněz, a tak jsem mu musel koupit i slipy a trička.“

Proč Iveta svého manžela vyhodila tak narychlo z domova? Blesk.cz zná důvod!

Jde o peníze! Nechutné dlouhodobé tahanice vyvrcholily Pomejeho odchodem!

Podrobnosti čtěte v pondělním tištěném Blesku!

440534:gallery:true:true

 

Přestože Iveta manžela vyhodila, Pomeje se snaží dál plnit funkci jejího manažera. Pokud nespí u Páska, je v Bratislavě, kde Ivetě zařizuje na 17. prosince vánoční koncert. Musí tam ale jezdit vlakem, Iveta mu odmítla půjčit auto.

Jestli jde o definitivní rozchod, nebo momentální šprajc, si netroufá říct ani Pavel Pásek. „Věřím, že jde jen o přechodnou krizi. Co Jirka ale rozhodně nechce, tak to je dolejzat,“ svěřuje Pásek s tím, že oběma určitě prospěje, když si od sebe na čas odpočinou. Iveta prý musí na vlastní kůži pocítit, jaké to je, být po roce a půl bez manžela, který za ni navíc zařizoval všechno včetně nákupů.

Od té doby, co Pomeje odešel, Iveta nevylezla z domu. A protože nikomu nezvedá ani telefony, Blesk se na zpěvaččino stanovisko zeptat nemohl.