Tereza Pergnerová prožívá hodně divoké období. Odstěhovala se od svého přítele Jiřího Chlebečka, se kterým má dceru Natálii a vychovávala s ním i syna Samuela.

„Prostě jsme se rozhodli, že si od sebe potřebujeme odpočinout. Není to tak, že bychom se definitivně rozešli,“ přiznala Pergnerová. Ta zároveň oznámila, že se hodlá vrátit do šoubyznysu.

Fotogalerie
5 fotografií

„Nabídek mám dost,“ říká úspěšná moderátorka. A jedna z nabídek, které Pergnerová obdržela, má skutečně šokující nádech. Oslovili ji producenti chystaného muzikálu Děti ráje, zda by nebyla ochotná alternovat hlavní roli Ivety Bartošové.

„Ano, s Terezou Pergnerovou jsme skutečně mluvili,“ přiznala PR manažerka Dětí ráje Kristýna Horáčková. „Ale zatím je jedinou alternací Ivety Bartošové Míša Nosková,“ dodala Horáčková.

„Tu nabídku jsem skutečně dostala,“ přiznala Blesk.cz i sama Pergnerová. Podle zákulisních informací ale zatím k dohodě nedošlo. Nabídka oslovit Pergnerovou do role v muzikálu při tom není tak šílená, jak by se na první pohled mohlo zdát. Tereza je známá především jako moderátorka, má za sebou ale i celkem úspěšnou hudební kariéru. Zpěv studovala dokonce na konzervatoři a vydala několik hudebních alb.