Štěně francouzského buldočka, které dostala herečka před dvěma týdny od své hospodyně v Malenicích, Jiráskovou denně vyhlíží. Nechápe, kam se panička najednou ztratila.

Amálky, která je teď určitě snad nejsmutnějším psem na světě, se nyní ujala hereččina dlouholetá přítelkyně Alena Rýznerová. A byla to právě ona, kdo v pátek 18. září objednal Jiřině Jiráskové odvoz do nemocnice.

Čtěte také:


„Jiřinka si od rána stěžovala, že má velké bolesti. Moc dlouho neváhala a rozhodla se raději vyhledat lékařskou pomoc,“ svěřila paní Rýznerová Blesku. „Jiřina rozhodně nečekala, že skončí zase na sále. Už má těch operací za sebou moc,“ dodala hereččina sousedka.

 

399075:gallery:true:true

I když Jirásková plánovala strávit v nemocnici jen pár dní na pozorování, stejně se napřed postarala o Amálku. Litovala, že musí malou kamarádku opustit. „Je to moje víla Amálka,“ představila herečka štěně před deseti dny Blesku. „Moje Ema odešla do psího ráje a teď mi dělá společnost Amálka,“ řekla s radostným úsměvem. To ještě netušila, že bude muset svou novou čtyřnohou přítelkyni opustit na dlouhou dobu. „Obě s Amálkou věříme, že se Jiřinka zase vrátí,“ řekla Alena Rýznerová Blesku.