„Začalo to při castinzích na muzikál Baron Prášil,“ prozradil Blesku zdroj z Divadla Hybernia, kde se nový pár potkal. Poměr tedy trvá už od května!

Kristina Bastienová Kloubková teprve před čtrnácti dny přiznala, že se s manželem Alanem dohodli na rozvodu. To, že by za jejím rozhodnutím stálo něco jiného než vzájemné odcizení, popírala. „Nikdo třetí v tom není,“ tvrdila Blesku. Touto větou ale zřejmě lhala. „Toho, že to mezi Kristinou a Filipem jiskří, jsme si v divadle všimli už při prvních castinzích na muzikál Baron Prášil a pořád to trvá,“ řekl Blesku kolega tanečnice z divadla. Renč bude Barona Prášila režírovat, Kristina si v něm zatančí a role se tam našla i pro jejího budoucího exmanžela Alana. I s ním se Kristina potkala při přípravě divadelního muzikálu a rozešla se s předchozím partnerem, hercem Romanem Vojtkem.

Čtěte také:

Kristina Kloubková a Bastien: Rozvod? Společně vyrazili na večírek!

Kristina Kloubková se rozvádí: Už nechce živit svého manžela!

Kristina se měla již zítra zúčastnit divadelní regaty na Slapech, na níž se měli objevit i její minulý a současný partner. Nečekaně ale odjela do zahraničí. „Jsem od 24. září mimo republiku,“ zazněl vzkaz na záznamníku jejího mobilního telefonu, když se ji Blesk pokoušel kontaktovat.

„Jděte do pr..., vy svině zkur...,“ reagoval na dotaz o poměru s moderátorkou a tanečnicí režisér Filip Renč. Ten má doposud oficiální partnerku, produkční Jarmilu Tabačkovou, kterou o Vánocích dokonce požádal o ruku.