„Možná to v dobu, kdy deska vyjde, už bude pravda,“ vyjednával s vydavatelstvím.

Daniel Hůlka lásce k mladičké zpěvačce naprosto podlehl. Po necelých třech měsících se sestěhovali a kromě odloučení, kdy Hůlka závodil na jachtě v Řecku, se od sebe nevzdálí téměř na krok. Dan nechtěl být bez své partnerky ani ve studiu, kde točil desku Draculy.

Daniel Hůlka: Jen 5 cm a už jsem tady nebyl >>
Daniel Hůlka bude mít z milenky služku! >>
Daniel Hůlka bojoval o život, Šárce Vaňkové chyběl sex! >>

„Šárka tam původně být neměla, jako Draculova partnerka byla vybrána Kamila Nývltová. Ale po dohodě s Danem jsme se v rámci marketingové strategie rozhodli, že není důvod, proč by tam nemohla být i Šárka,“ prozradila Blesku Marcela Kočandrlová z vydavatelství Monitor. Hůlka spolupracoval i při výběru fotek a vyžádal si konkrétní fotku Šárky. Je na ní jako těhotná Draculova žena Adriana a Hůlka v době příprav podotkl, že v době, kdy se bude deska 15. září křtít, už by to mohlo být realitou. Ani Šárka by nic nenamítala. „Chci mít děti, když jsem mladá, zdravá a plná síly,“ svěřila se.

Zatím se ale v divadelních kuloárech o tom, že by Šárka otěhotněla, nemluví. Naopak dostala novou muzikálovou roli. „Bude hrát v dalším představení společně Danem. On ztvární titulní roli v Baronu Prášilovi, ona jeho služku,“ upřesnila mluvčí divadla Broadway Martina Jandová. To, že si to tak Dan přál, je v divadle veřejným tajemstvím.