"Ano, natáčení pohádky O kouzelné tetě Valentýně se kvůli vážnému onemocnění paní Šafránkové o rok odkládá," oznámil v květnu mluvčí České televize Ladislav Šticha. Sama Šafránková o své nemoci nechtěla vůbec mluvit. "Mně ale vlastně nic není," nepřesvědčivě odbývala představitelka legendární Popelky všechny dotazy.

Lidé z okolí Šafránkové přitom označovali onemocnění herečky za velmi vážné. Jenže jak se zdá, Šafránková se rozhodla s krutým ortelem lékařů statečně poprat. "Mé poslední zprávy mluví o tom, že paní Šafránkové už je mnohem lépe, a že už zase může natáčet," řekl Blesk.cz Ladislav Šticha.

"Natáčení pohádky je ale stále naplánované až na jaro, protože scénář předepisuje exteriéry v jarní krajině,“ vysvětlil Šticha, proč Šafránková a celý štáb stále nepracují. Jenže nadmíru optimismu krotí zprávy nejbližších přátel Šafránkové. „Libuška je teď na tom opravdu o dost lépe, než tomu bylo na jaře, ale vyhráno rozhodně nemá. Pořád musí být pod pečlivým dohledem lékařů,“ prozradil rodinný přítel. "Velkou oporu má v manželovi a synovi, takže Libuška bojuje s nemocí se vší silou,“ uzavírá optimisticky náš zdroj.

Fotogalerie
1 fotografie