Herečka se tváří, jak svatá Dala neví komu, ale kdykoliv může, tak všem vše ukáže. Naposledy své vnady odhalila na Českém lvu. Pod bílé vypasované sáčko si jaksi zapomněla vzít podprsenku, takže kdykoliv se předklonila nebo prudčeji otočila, tak odhalila svá drobná ňadra. V jednom okamžiku jí doslova vykoukla bradavka.

Zřejmě chtěla trochu slávy ubrat své sestřenici Marthě, která se na galavečeru hrdě nosila se vzdouvajícím bříškem. Své první miminko čeká s režisérem Davidem Ondříčkem, s nímž před ní chodila právě Klára.

Není žádným tajemstvím, že holky se od té doby nemusí a zbytečně se nevyhledávají. Ale jsou společenské akce, kde jsou obě zvané. "Není pravda, že s Martou nemluvím. Když se potkáme, tak se pozdravíme a prohodíme pár slov, ale že by jsme si volaly nebo spolu chodily na kafe, tak to ne," řekla Blesk.cz Klára, která je od rozchodu s režisérem sama.

Martha je v sedmém měsíci těhotenství a pohlaví miminka si nechávají jako překvapení k porodu. "My to nechceme vědět. Pro nás je důležité, aby miminko bylo zdravé. Jméno už taky máme, ale neřekneme, protože máme strach, že by nám ho někdo ukradl," sdělila Blesk.cz Issová.

Fotogalerie
8 fotografií