Plekancovo vyjádření k manželčině rozvodu zaslala Blesku hokejistova advokátka Lenka Radoňová, a rozhodně se v něm nedrží zkrátka. „Paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno," píše se bez obalu v hokejistově prohlášení s tím, že Plekanec se drtivou většinu času stravoval v práci. „NHL poskytuje denně hráčům kompletní stravu, to znamená snídaně, obědy, večeře, ale minimum volného času (max. dva dny v týdnu),“ reprodukuje jeho slova Radoňová, která tak reaguje na Luciino naznačování, že se Tomáš rodině moc nevěnoval.

Pokud byl od manželky a synů pryč, tak prý výhradně kvůli práci. Což ostatně podle všeho i Vondráčková. „Pan Plekanec například v měsících květnu a červnu pečoval sám o obě děti v Kanadě v době, kdy paní Plekancová Vondráčková realizovala své umělecké aktivity na území ČR. Jeden z pobytů byl delší než dva týdny. Pan Tomáš Plekanec hradil náklady na dopravu, výživu a podobně, které byly nutné vynaložit paní Plekancovou Vondráčkovou na realizaci její umělecké činnosti. Také poskytl půjčku kanadské společnosti, která sama sebe označuje za producenta filmu Perfect Kiss, v němž hlavní roli ztvárnila paní Plekancová Vondráčková," vypočítává se v Plekancově prohlášení vše, co hokejista považuje za nevděk a sprosté osočování své osoby.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Hokejistovi se také podle Radoňové nelíbí, že Vondráčková vypráví, že už ji s dětmi v Kanadě nechtěl a měla zůstat v ČR. „Zpáteční letenky z ČR do Kanady byly panem Plekancem pro paní Plekancovou Vondráčkovou i pro obě děti objednány a uhrazeny v řádu měsíců dopředu, na této objednávce nebylo ze strany pana Plekance nikdy nic měněno, paní Plekancová Vondráčková je k návratu do Kanady i s dětmi využila. Dům, který má paní Plekancová Vondráčková na náklad pana Plekance k dispozici k oddělenému bydlení, si sama vybrala, nájemní smlouva byla panem Plekancem podepsána 18. 8. 2018,“ poukazuje Radoňová na fakta.

Jestli se do této doby jednalo o rozvod bouřlivý, těmito slovy dosáhl síly hurikánu. A ostrá právnička Radoňová, která má ochránit Plekancovy peníze, má pověst ženy, která bitvy neprohrává.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Rozvodová špína Vondráčkové a těhotná Jermanová

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Rozvodová špína Vondráčkové a těhotná Jermanová. Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií

paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno. NHL poskytuje denně hráčům kompletní stravu, to znamená snídaně, obědy, večeře, ale minimum volného času (max. dva dny v týdnu),“

Zdroj: https://www.extra.cz/drsny-vzkaz-tomase-plekance-lucie-nevarila-furt-byla-pryc-o-deti-se-starali-jini