Rašilov svou nastávající poznal v divadle. Jsou spolu od roku 2015. Vtipně komentoval to, že se prý potkali ve správnou dobu: „Já jsem byl prostě konsternovaný, že se do té doby nenašel nikdo, kdo by pochopil, že jí má miminko udělat.“ Vzhledem k tomu, že jejich dceři Marušce je už skoro rok, je pochopitelné, že plánovali i svatbu.

„Jsme svoji a je to skvělé. Svatba se konala v mém rodném Valašsku v pravé poledne. Sašovi šel za svědka bratr Václav Rašilov a mně Jana Pidrmanová. Na tvorbě šatů jsem se podílela, byl to můj nápad, který zrealizovala kostýmní výtvarnice Petra Vlachynská,“ řekla TOP STARu Lída Němečková.

Ta také prozradila, proč si vybrali místo ke svatbě tak daleko od svého domova. Hlavním důvodem je prý to, že i Saša má Valašsko moc rád. „Jezdili jsme tam s rodiči ještě za 'komárů',“ vysvětlila hvězda seriálu televize Prima Tátové na tahu. První manželkou Saši Rašilova byla herečka Vanda Hybnerová, s tou má herec dvě dospělé dcery.

Praštil do toho i Nečas!

Den jak malovaný si zvolil pro svůj velký den i herec Pavel Nečas (52), kterého diváci znají například ze seriálu Vinaři či Okresní přebor. Nečas se pochlubil první novomanželskou fotkou na sociální síti s nápisem „JUST MARRIED“. Vzhledem k tomu, že jeho plány znal jen málokdo, zaskočil tím i mnoho přátel.

Fotogalerie
17 fotografií