Během prázdnin si Slováček užíval u moře s mladší partnerkou, zatímco Dáda měla práce až nad hlavu. Ovšem nyní už ji čeká vytoužené volno, a tak se pomalu chystá na cestu do Itálie, kde žije její láska Vito. Jen musí počkat, až trochu utichne turistická sezona, během níž má Ital napilno.

„Nechci se chlubit a mluvit o tom, ale už jsem zaslechla, že jsme se s Vitem prý rozešli. Tak bych ráda zdůraznila, že si denně telefonujeme, skypujeme a v září se konečně zase uvidíme,“ prozradila pro Aha! šťastně Patrasová. Ta svého milého poznala poprvé již před 20 lety, když byla v roce 1998 na dovolené v Itálii. Ital ale čekal trpělivě dlouhých 18 let, než jí vyznal lásku.

Dáda tentokráte poletí nejprve do Kalábrie, kde Vito vlastní hotely i firmu. Poté společně odjedou do Říma neboli věčného města, kde to herečka miluje a už dlouhá léta si přeje zde mít vlastní dům a moci zde trávit alespoň část roku. Jelikož nápadník dělá vše, co Dádě na očích vidí, chce jí dávnou tužbu vyplnit. Proto začal hledat a vybírat vhodnou nemovitost ke koupi.

Jelikož má královna dětských srdcí už jasnou představu, není to pro něj moc jednoduchý úkol. Dům prý proto shání v blízkosti barokní fontány di Trevi. „Nechci nic zakřiknout, proto to nebudu komentovat. Mohu jen potvrdit, že se do Itálie těším a počítám už dny do odletu,“ nepotvrdila ani nevyvrátila Patrasová zvěsti o koupi domu v italské metropoli. Zřejmě tak zatím nic netuší ani její muž Felix, který už dlouho tráví víc času s výtvarnicí Gelemovou než s vlastní ženou.

 

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
69 fotografií