Dostala přezdívku modelka s nejdelšíma nohama na světě, s jejich délkou 124 cm se dokonce v roce 1998 dostala do evropského vydání Guinessovy knihy rekordů. 185 centimetrů vysoká blondýna původem ze slovenského Brezna se dlouhé roky objevovala na titulních stranách těch nejprestižnějších módních časopisů, byla ozdobou těch největších společenských událostí, muži i návrháři jí leželi u nohou. Po letech hvězdné kariéry zatoužila po dítěti. Marně. „Dítě jsem odkládala kvůli kariéře. Byla to chyba. Je mi 44, probudila jsem se pozdě,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro magazín Gala Sklenaříková.

Bezdětné zůstalo manželství s francouzským fotbalistou Christanem Karembeu, s nímž se rozvedla v roce 2012. O dva roky později se provdala za marocko-francouzského milionáře s arménskými kořeny Arama Ohaniana. O miminko se pokoušeli, před dvěma lety byla Adriana dokonce těhotná, ale o dítě v sedmém týdnu přišla.

Poté se zařekla, že pokud nevyjde další pokus, přistoupí k adopci. A ono to vyšlo. Adriana by měla porodit každým dnem. Ještě před porodem stihla dát rozhovor pro francouzskou stanici TF1, v němž mimo jiné prozradila, že se jí narodí holčička.

Oblečena do bílých košilových šatů si láskyplně hladí své bříško. „Je to neuvěřitelné,“ září Sklenaříková. „Tak strašně dlouho jsem si představovala, jaké to bude, jaký to bude pocit. Jestli to bude jako mít v sobě malého mimozemšťana,“ říká reportérce. „Je to tak uklidňující. Ale zrovna teď mě kope do žeber,“ směje se topmodelka, která druhým dechem dodává, že má strach. „Všechno je nové, bojím se, aby všechno dobře dopadlo. Ale to je strach všech žen. Klobouk dolů před všemi těhotnými ženami,“ vyznává se Sklenaříková, která ještě před pár dny i ve vysokém stádiu těhotenství zvládala plnit společenské povinnosti a účastnila se nejrůznějších akcí. Fotografové ji několikrát zachytili i jen tak na nákupech.

„V obchodě jsem si najednou ale musela sednout. Bylo to v supermarketu a já jsem si přímo mezi regály musela sednout na zem,“ popsala událost nedávných dnů s tím, že by mělo být více nápisů nabádající veřejnost k ohleduplnosti k těhotným ženám.

Porodit by Adriana měla každým dnem v Monaku, kde střídavě s manželem žije. Jejím druhým domovem je Marakéš.

 

Fotogalerie
36 fotografií