Po těchto slovech není jisté, zda Palo ještě někdy sedne do poroty SuperStar. „Tento ročník SuperStar byl zvláštní, měl jsme z něho obavy, ale i přes snahy některých vyšších šéfů jedné televize udělat z této soutěže lacinou reality show, postavenou na smutných a tragických životních příbězích většiny soutěžících, to nakonec dopadlo tak, jak mělo,“ míní.


„O.K., jsem velmi rád, že se pomohlo Lackovi, ale posláním SuperStar je hlavně najít a ukázat lidi, kteří mají talent zpívat, říct jim, že jsou dobří a klidně se zpěvem mohou živit a ještě se v tomto pořadu i zabavit. Nic víc – nic míň. Plakat a smutnit můžeme při jiných pořadech, v nabídce všech televizí na našem území je jich dostatek. Už jsem měl dokonce občas pocit, že když měl soutěžící milující a fungující rodinu, tak to bylo špatné a pro televizi nezajímavé. WTF?“ napsal na sociální síť Habera, který jako porotce sedí v soutěži od roku 2004.

Muzikant je rád, že nakonec soutěž odhalila tři talentované zpěvačky, kterým vévodí Tereza Mašková. „Terezo, Eliško, Karmen a ostatní děti, jsem rád, že jsem vás poznal a že jste nám ukázali svůj talent. Přeji všem úspěšnou kariéru a pěkný soukromý život!“ dodal Pavol. 

VIDEO: SuperStar: Dívka s ukulele chtěla podepsat polonahou fotku Pavola Habery!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Dívka s ukulelem chtěla podepsat polonahou fotku Pavola Habery! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií