Poměrně humorný zážitek si Helena odvezla z cesty do Austrálie. Chtěla si na místní pláži udělat hezkou vzpomínku a vyfotit se, ovšem nedopadlo to zrovna podle jejích představ. Než stačila v závanu větru svůdně zapózovat, musela se smát.

Kousek za ní se totiž na písku objevil cizí pejsek a zrovna se rozhodl, že je právě tam ideální místo, kde si ulevit. „Nejen, že mám doma 3 děti s velmi aktivním zažívacím systémem... teď mě ještě fotobombuje kadící pes," okomentovala snímek na Instagramu sama Houdová, která pejska dokonce nazvala magickým stvořením, které mělo zkrátka potřebu.

 

Očividně si tak z pokažené fotky nic nedělala a klidně ji bez pokusu o změnu sdílela na sociální síti. Naopak to vzala s humorem, protože sama dobře ví, že v životě jsou daleko horší věci.

Miss České republiky 1999 si toho už totiž dost vytrpěla - bojovala s bulimií, zažila sexuální zneužívání a překonala i rozpad manželství s Omarem Amanatem (45). Poslední roky se navíc snaží žít v souladu s přírodou, nelíčí se a děti místo školy vozí všude po světě, aby společně poznávaly vše na vlastní oči.

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

 

Fotogalerie
45 fotografií