„Byla to strašná nálož a porce času. Trvalo to už dva roky, vyblokoval jsem se z divadel, všechno šlo kvůli natáčení stranou. Potřebuju tu drezínu, kterou jsem po kolejích posílával, zase nasměrovat na správnou cestu,“ říká představitel MUDr. Davida Hofbauera v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Dalším důvodem odchodu z jednoho nejsledovanějších seriálů současnosti jsou podle jeho slov děti – šestiletý syn Matěj a dvouletá dcera Rozárka. „Potřebují tátu trochu víc, než ho mají,“ tvrdí Němec. „A nakonec rozhodlo i to, že moje postava Davida trochu uhýbá z původního záměru a už to není taková zábava,“ vysvětluje herec své důvody odchodu a prý toho rozhodně nelituje.

A jakým způsobem se s jeho postavou rozloučí v seriálu? „Když jsem se dozvěděl, že je můj odchod akceptován, tak jsem nabídl, že bych mohl odejít největší hrdinskou smrtí, která může být. Že by Hofbauera srazilo auto, spadl s letadlem a ještě by z posledních sil vytáhl kudličku a udělal si přímou masáž srdce...“ směje se Marek. „To ale nebylo přijato, protože by to bylo bez možnosti návratu...“ přiznává, že za sebou nechá přivřená vrátka. Scenáristé ho totiž pošlou jen na výlet!

Velký rozhovor s Markem Němcem čtěte už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Video: Seriál Modrý kód a Český červený kříž zachraňují životy

Video
Video se připravuje ...

Seriál Modrý kód a Český červený kříž zachraňují životy FTV Prima

Fotogalerie
56 fotografií