Kobzanové se druhé těhotenství podařilo utajit téměř až do samotného porodu. Modelka na tři měsíce zmizela ze sociálních sítí a když se znovu přihlásila do éteru, naservírovala světu opravdové překvapení. Na Instagram umístila sérii fotek v růžových bikinách, jak pózuje u bazénu s obrovským těhotenským břichem, a připsala, že je v 38. týdnu. A následně si profil na Instagramu opět zrušila. 

"Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině. Proto, myslím, je fér, abyste to od nás věděli dřív než z médií. Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutami, protože kromě toho, že to nehlásíme, také se zásadně nefotíme. Já na ty romantický vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořád můžu mrkat na pěkný kluky," vysvětlila tehdy.

Frolík a Kobzanová přivítali druhou dceru. Holčička dostala jméno Lily.
Autor: Instagram

A přesně za dva týdny Kobzanová a Frolík přivítali další přírůstek do rodiny! Hokejista ve středu brzy ráno na svém Instagramu zveřejnil snímky s novorozenou dcerkou a oznámil, že holčička ponese jméno Lily. Na tom se dlouho nemohl pár shodnout, Frolík chtěl totiž Michaelu a Diana Karolínu nebo Kristýnu podle tenistek dvojčat Plíškových. Nakonec se ale patrně rozhodli pro úplně jiné jméno.

Zatímco dcerka Ella (3) přišla na svět v Kanadě, Lily se narodila do teplejší krajiny. Kobzanová ji porodila na americké Floridě, což byl prý dárek od Frolíka. „V Kanadě se čeká hrozně dlouho na rodný list a pas poté, co se dítě narodí. Museli bychom se zdržet v Kanadě delší dobu a nemohli utéct ze závějí sněhu,“ vysvětlila zvídavým fanouškům Kobzanová.

Video: Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v angličtině

Video
Video se připravuje ...

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině Instagram/Diana Kobzanová

Fotogalerie
65 fotografií