Fotografové komika a »valašského krále» nedávno nachytali, jak vystupuje z taxíku. Na tom by nebylo nic divného, kdyby se u toho ovšem Bolek netvářil jako při mučení. Očividně mu pohyb nedělal vůbec dobře.

Když konečně vystoupil a zabouchl za sebou dveře od auta, zůstal raději ještě chvíli stát na místě, než se pomalým a nejistým krokem vydal dál. Jeho problémy jsou možná částečně spojené s věkem, ovšem na stavu jeho kloubů se podepsala také zákeřná nemoc - lymská borelióza.

Jak Polívka prozradil už v roce 2016, choroba u něj začala velmi pomalu a plíživě. „Pořád mě to nějak bolelo, ale vždycky jsem to během představení rozcvičil," svěřil se dříve v TopStaru s tím, že na kontrole mu lékaři diagnostikovali boreliózu a následně musel tři týdny docházet do brněnské nemocnice na kapačky s antibiotiky. Následky onemocnění, kterým trpí údajně také Anna Kadeřávková (20), si zřejmě herec nese i nadále.

Problémy s chůzí má nyní shodou okolností také Bolkův syn Vladimír Polívka(28) známý například ze seriálu První republika. Ten si omylem pořezal nohu, a nyní tak chodí se sádrou a navíc o berlích. U něj se ale naštěstí jedná jen o dočasnou indispozici.

VIDEO: Bolek Polívka parodoval Zemana: Neposlouchejte ty blbečky z pražské kavárny, říkal

 

Fotogalerie
31 fotografií