Rodačka z Ústí nad Labem a velká kamarádka Sámera Issy Martina Balogová se v první řadě SuperStar umístila na pátém místě. Její hlas od Boha očaroval i Karla Gotta a společně natočili píseň Svět je prostě nekonečná pláž, ke které u moře natočili videoklip. Ale ani to Martině nepomohlo, aby se ukotvila v šoubyznysu.

Dojíždí do Německa, kde dělá uklízečku v hotelu. Vydělá si něco kolem třiceti tisíc korun, což jsou peníze na sever Čech celkem slušné. Pěveckých kšeftů v poslední době měla jako šafránu, a tak jí nic jiného nezbývalo,“ řekl eXtra.cz velmi dobře informovaný zdroj.

Zpěvačka, která po rozvodu vychovává devítiletého syna, před časem Blesku přiznala, že kšeftů je málo, a i když bere vše, co je, tak moc nevydělá. "Dřív to bylo rozhodně lepší. Bez manažera se kšefty shánějí těžko,“ říká Balogová.

VIDEO: SuperStar Martina Balogová: Promluvila o ex, který byl ve vězení

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martina Balogová: Promluvila o ex, který byl ve vězení Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
21 fotografií

 

„Dojíždí do Německa, kde dělá uklizečku v hotelu. Vydělá si něco kolem třiceti tisíc korun, což jsou peníze na sever Čech celkem slušné. Pěveckých kšeftů v poslední době měla jako šafránu, a tak jí nic jiného nezbývalo,“ řekl eXtra.cz velmi dobře informovaný zdroj.

Zdroj: http://www.extra.cz/supersok-finalistka-superstar-martina-balogova-dozpivala-zivi-se-jako-uklizecka-v-nemecku