Pavel se vydal ve šlépějích rodičů a dal se na herectví. V posledním odvysílaném díle Ordinace se objevil v roli feťáka, který musí na dialýzu kvůli selhání ledvin. „Víc kečupu!“ vyslechl si od režiséra seriálu. Nejednalo se ale o vtipnou narážku na jeho působení ve slavné reklamě na kečup, po které mu nikdo dlouho neřekl jinak než kečupák či kečupír.

„Režisér si z něho nedělal legraci, jen chtěl, aby maskéři přidali na jeho hlavu více umělé krve,“ uvedl zdroj z natáčení s tím, že Pavlova postava má i poranění hlavy a z čela mu tak musí stékat proud krve.

Spolu s Dytrtem dorazila na plac i jeho maminka, herečka a dabérka (namluvila například doktorku Cuddyovou v seriálu Dr. House) Helena Dytrtová (56). „Jeho skutečná máma si zahrála i tu seriálovou. Ale při natáčení neměli ani jeden společný obraz,“ prozradil zdroj ze štábu zajímavost ohledně jejich rolí.

Rodinné setkání před kamerou ale nebylo úplné, chyběl totiž Pavlův táta Pavel Trávníček, kterého poznal teprve ve dvanácti letech. Ale od té doby už navázali vřelý vztah a mladý herec si rozumí i s »macechou« Monikou Trávníčkovou (32) a nevlastním bráškou Maxem (1).

„Jsem rád, že jsme jedna velká rodina,“ raduje se z toho představitel prince v pohádce Tři oříšky pro Popelku. V nové muzikálové verzi známé pohádky si už ovšem zahraje krále. A byl by rád, kdyby si prince zahrál právě jeho nemanželský syn.

VIDEO: Princ Trávníček vzpomínal na Popelku: Utopil jsem koně ve sněhu!

Video
Video se připravuje ...

Princ Trávníček vzpomínal na Popelku: Utopil jsem koně ve sněhu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
29 fotografií