Jejího bujného poprsí si diváci u televizních obrazovek všimli už před mnoha lety, když začínala v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tehdy ho ale schovávala pod mundúrem zdravotní sestry.

Že pohled do výstřihu stojí za to, zjistili pak i další diváci v divadle, kde hrála ve hře Čarodějky z Eastwicku. Když Jitka Čvančarová lezla po jevišti po čtyřech v korzetu, mužům se na chvíli zatajil dech.

A jak herečka stárla, postupně se zaoblovala i její postava a tím zvětšovalo poprsí. To ohromilo i vášnivého tanečníka Petra Čadka, a jelikož ji chtěl mít jen pro sebe, v roce 2011 si ji vzal. S následnými dvěmi těhotenstvími se vnady Čvančarové mnohonásobně zvětšily, což vítal nejen její manžel, ale i mužská populace.

K nelibosti Čvančarové se už poporodních kil nezbavila, a tak ze svých přírodních pětek udělala přednost. Jenže ne vždy se jí povedlo vyzdvihnout je s elegancí. Jako například před třemi lety na charitativním večeru Debra, kdy oblékla několik let staré červené šaty s odhalenými rameny a hlubokým výstřihem. Herečce ňadra s věkem a kily navíc povisla, nevzala si podprsenku a už na ně nebyl tak pěkný pohled.

A pak už se to s Jitkou jenom vezlo. Korunu tomu dodala před lety na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde vynesla fialové šaty s výstřihem, do kterého neměla šanci své poprsí nacpat. A tak došlo k tomu, že nejen oslepila všechny přítomné fotografy a kameramany, ale stala se tak středem pozornosti slavnostního zahájení. Ač to nebyl pohled nikoliv vzrušující, spíš naopak, nikdo se neubránil tomu, aby pohledem na Jitčina prsa nezabrousil. Nic takového totiž většina fanoušků a jejích kolegů dosud neviděla.

Jitka si z toho velkou hlavu nedělá a dál si jede ve stejných kolejích. Výstřihy k ní neodmyslitelně patří a byla by škoda si takové bohatství nechat pro sebe. 

VIDEO: TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

Fotogalerie
56 fotografií