„Dobré ránko, světe bez filtru. Možná se tak Bruno narodil…“ napsala Simona Krainová k fotografii, kterou umístila na sociální síť. Je na ní se synem Brunem, který ale vypadá poněkud jinak, než jsme zvyklí. Má totiž pusu natřenou na červeno!

Fotka, která Simoně připadala vtipná, ale rozvířila vody v její fanouškovské základně. Zatímco se totiž některé ženy a dívky smály nad tím, že malý Bruno vypadá jako holčička a mohl by za maminku zaskočit v práci, jiné se pohoršením nezmohly na jiná slova než ta kritická. „Kam ten svět spěje,“ komentovala jedna z žen. „Panebože, hrozná fotka, nemocná doba,“ napsala jiná. „Rovnou mu změňte pohlaví, divný svět,“ dodal kdosi. 

Toto navíc není poprvé, co Krainová rozčílila své fanoušky. Posledně musela číst znechucené komentáře, když zveřejnila video, kde si dává polibek s kamarádkou Anetou Vignerovou. Většina ji zkritizovala za to, že už dávno není ve věku, ve kterém by mohla ukazovat takto dráždivá videa. Podle některých je totiž toto chování určeno mladším. 

VIDEO: Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! 

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Simona Krainová: Bez botoxu bych neexistovala! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií