Ve svých dokumentech zaznamenává nelehké životní osudy a protagonisti jejích snímků mnohdy padnou až na samé dno. Sama Třeštíková nyní přiznala, že ve svém životě také zažila období, kdy jí nebylo do smíchu.

„Měla jsem těžké období, kdy byly děti malé, točily se Manželské etudy, a do toho nečekaně zemřela máma při operaci,“ svěřila Helena, která nesla ztrátu maminky velmi těžce, stejně jako její otec. „Táta se úplně zhroutil a já sledovala, jak ho to neskutečně ničí. Byli spolu čtyřicet let, byli na sebe napojení a ta mámina smrt byla zcela nečekaná,“ odhalila rodinné tajemství dokumentaristka.

„Neprobudila se z narkózy. A do toho zemřela maminka mámy, a pak po krátké době i táta. Ani já jsem nebyla ušetřena velkých stresů,“ řekla Třeštíková s tím, že sice měla štěstí na setkání se svým mužem Michaelem, s nímž je 43 let, ale rozhodně jí vždy do zpěvu nebylo. „Není to tak, že bychom měli exkluzivní život a sledovali bídu světa kolem sebe. Každý má své problémy v různé míře a různé intenzitě,“ prozradila v rozhovoru v Blesku pro ženy.

VÍCE ČTĚTE V NOVÉM ČÍSLE BLESK PRO ŽENY!!!

VIDEO: Helena Třeštíková: Jaké je její manželství? A proč bylo těžké natáčet s Lídou Baarovou?

Video
Video se připravuje ...

Helena Třeštíková: Jaké je její manželství? A proč bylo těžké natáčet s Lídou Baarovou? Adam Balažovič / BPŽ

Fotogalerie
11 fotografií