A byl to právě on, kdo ji držel nad vodou po bouřlivém rozchodu s milencem, utěšoval ji, a dokonce se kvůli ní vzdal práce.

Hana Gregorová se ve společnosti dlouho neobjevila. Ve středu si ale nečekaně nenechala ujít premiéru muzikálu Královna Kapeska. Do hlediště překvapivě nepřišla sama, ale v doprovodu výrazně mladšího muže. Všechno tak nasvědčovalo tomu, že znovu podlehla kouzlu pohledného zajíčka.

Pomáhal jí

Podle zjištění Nedělního Blesku je to ale úplně jinak. Byl to právě tento mladík, který vdovu po Radku Brzobohatém (†79) zachránil, když byla na dně. Doprovázel ji na každém kroku v době, kdy čelila pronásledování od bývalého milence, a byl při ní, když po těžkém rozchodu téměř neopouštěla byt. „David jí chodil pro nákupy. Hana totiž nechtěla nikoho vidět a bála se setkání s exmilencem, který ji neustále naháněl,“ popsal nám dobře informovaný zdroj.

Přítel David prý u Hany Gregorové pracoval v divadle jako údržbář. „Když ho prodala a musela kvůli aféře s exmilencem odejít, dal výpověď i on,“ líčí zdroj.

Supluje mámu

Gregorová se prý po předchozích zkušenostech s mladíkem, jenž po rozchodu vyváděl tak, že zasahovala policie, poučila. Od Davida si drží větší odstup. „Milenci být rozhodně nemohou, už dříve si ho vzala pod svá křídla a starala se o něj, když osiřel. Spíš tu vždy pro něj byla jako máma,“ uzavřel zdroj.

VIDEO: Hana Gregorová skončila po kolapsu v nemocnici!

3756819:gallery:true:true

Fotogalerie
27 fotografií