Celá nešťastná událost se stala neplánovaně během vypjatého dialogu Agamemnóna s Klytaiméstrou. Vydra spadl po hlavě ze dvou metrů a stáhnul s sebou i nedávnou jubilantku Brožovou. Diváci nevěděli, co se děje, někteří vykřikli hrůzou, jiní si mysleli, že je to režijní záměr. Ale nebyl!

Slavný herec ležel po pádu nehnutě na zádech, nad ním se skláněla šokovaná Brožová, která sletěla na něho. Po chvíli k nim přiběhli ze svých lóží umělecký šéf Juraj Deák (67) a ředitel divadla Tomáš Töpfer (59). Představení bylo přerušeno, opona spadla. „Pan Vydra je v pořádku a za dvě minuty se pokračuje,“ prohlásil pak před oponou Töpfer. A Vydra skutečně premiéru Ifigenie v Aulidě dohrál.

Herce jsme včera zastihli na cestě na hon v umělých stopách v Žebrákách u Tachova. K lékaři podle svých slov po představení nejel. „Už poznám, když mi něco je, nebojte, jsem zodpovědný! Ale fakt se mi nic nestalo,“ ujistil nás. „Příště si už s Katkou budeme dávat většího majzla,“ dodal ještě. Příště znamená ve středu, kdy v hledišti usedne i hercova manželka Jana Boušková (64).

VIDEO: Syn Medřické (†62) a Vydry (†76) staršího Václav (61): Táta umíral pomalu!

Video
Video se připravuje ...

Syn Medřické (†62) a Vydry (†76) staršího Václav (61): Táta umíral pomalu, máma byl šok! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
27 fotografií