Simona kdysi s Pavlem několik let žila. Ačkoliv byl ženatý s jinou ženou, pomáhal Stašové vychovávat prvorozeného syna Marka (31), jehož otec je italský profesor Eusebio Ciccotti (60). Problémy ale nastaly, když herečka otěhotněla podruhé a čekala jejich společného syna Vojtěcha (23). Tehdy se Skřípal rozkmotřil s její matkou.

Bohdalová na mě byla hodná až do doby, než jsem otevřeně řekl, že se nerozvedu,“ vysvětlil pro televizi Prima herec, který své slovo dodržel a nerozvedl se. „Kdybych měl volit dnes znovu, udělal bych to stejně,“ myslí si.

Se synem Vojtou má i přesto dobrý vztah, stejně tak i s nevlastním Markem. „Je režisér, čekám, že mi dohodí roli,“ vtipkoval Pavel, který se s Bohdalovou nikdy neusmířil. Oblíbená herečka tak s otcem jednoho ze svých vnuků dodnes nemluví.

Naopak velmi dobře pak Pavel vychází s dalším osudovým mužem Stašové. Už pár let totiž hraje v Divadle Pavla Trávníčka. S jeho principálem, který byl Simoniným prvním manželem, se ostatně sešel i v seriálu Vzteklina.

Zatímco Pavel Trávníček (67) zde ztvárnil bývalého majitele medvěda, Skřípal pro změnu podivína Jiřího Hornyše. Ten v ponurém příběhu ze šumavské vesnice udusí nemocnou matku v podání Jany Šulcové (70).

VIDEO: Bohdalová pokřtila knihu o Vorlíčkovi: Točila jsem pro něj zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová pokřtila knihu o Vorlíčkovi: Točila jsem pro něj zadarmo! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
44 fotografií