Nádherná brunetka Jasmina Alagič od roku 2015 moderuje na Fashion TV. Loni na podzim dostala velkou příležitost, a to uvádět módní show Fashion Sparkling Charity Night. A tady se jí otevřely dveře do televize. Jasmina všechny uchvátila nejenom svou krásou, ale pohotovostí a vtipem při moderování. Slovenská televize Markíza ji oslovila a bývalá modelka uspěla!

„Jasmina Alagič je novou tváří televize Markíza a my z této spolupráce máme radost. Naše řady rozšíří mladá talentovaná dáma, které budeme během SuperStar držet palce,“ řekl ředitel PR a marketingu TV Markíza Michal Borec.


Nabídkou moderovat SuperStar jsem velmi poctěná. Jde o jeden z nejlepších a nejznámějších televizních formátů světa a sledovala jsem ho s „otevřenou“ pusou už jako dítě. Do projektu jdu s obrovským nadšením, energií, ale zároveň i s pokorou a respektem,“  tvrdí Jasmina.

Moderátorka už je známá, ale jaké mužské jméno se objeví po jejím boku, se zatím neví. Ale podle informací by to měl být Čech.

Atraktivní brunetka se v roce 2009 dostala do finále Miss Universe SR, občas se živí jako modelka, ale daleko víc by se chtěla prosadit jako moderátorka. A pozor, kráska s balkánskými kořeny je nezadaná!

VIDEO: Adela Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů!

Video
Video se připravuje ...

Adéla Banášová o moderování Českého lva: Je to skandál, stěžujte si u organizátorů! David Turek

Fotogalerie
40 fotografií