Ve společnosti se Kristina Kloubková objevila po boku mladého sympaťáka Václava už v listopadu na vyhlášení ankety Český slavík. Tehdy ale, když se jí reportérka Blesk.cz zeptala, zda se jedná o kamaráda či partnera, odpověděla kamarád, kdežto Václav přiznal, že partner. Trapas.

Ani jeden tehdy nechtěli uvést na pravou míru, jaký vztah má onen Václav ke Kloubkové. Po dvou měsících moderátorka uznala, že nemá cenu o tak sympatickém chlápkovi mlžit.

„Já jsem si sem vzala svého nového přítele. Je to Václav Kuneš, vynikající choreograf a tanečník. Potkali jsme se tak nějak správně a je to hezké,“ přiznala zamilovaná Kristina na festivalu ledových soch a Vašek se tentokrát nemusel červenat studem, ale dmout pýchou.

Milenci se ale nesetkali jen tak náhodou. Znají se z taneční školy, kterou oba studovali, a než spolu začali chodit, potkali se po dlouhých 22 letech.

„On má úžasnej taneční soubor a nedávno jsem se na jejich představení byla podívat a musím říct, že mě úplně dostal. Je nesmírně šikovnej a celosvětově uznávanej,“ pěla na něj chvály na českém Slavíkovi. Svou novou lásku Kristina zatím ještě nestihla se svou dcerou Jasmínkou seznámit.

VIDEO: Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil!

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií