Bratislava zažila velkou slávu. Zpěvák Karel Gott vystoupil po boku svých slovenských kolegů na stadionu a byla to opravdu velkolepá show, kterou si sám zpěvák velmi vychvaloval.

„Děkuji vám všem, kteří jste přišli na můj koncert do Bratislavy. Bylo to poprvé, kdy jsem měl za zády tak velkolepou světelnou show a grafickou projekci, stejně tak to bylo poprvé, kdy jsme se s Marikou Gombitovou, Paľem Haberou, Jožom Rážem a Vašom Patejdlem společně sešli na jednom pódiu a vystoupili. Byl to pro mě večer pocty těchto kolegů, jelikož je považuji za legendy slovenské populární hudby. S radostí jsem přivítal i mladého a talentovaného houslistu Filipa Jančíka, o kterém určitě ještě hodně uslyšíme,“ okomentoval zážitek Gott.

„Jsem šťastný, že včera také poprvé před tak velkým publikem vystoupila i moje dcera Charlottka a nádherně zazpívala píseň Somewhere over the Rainbow. Při písni Trezor si s námi na pódiu spontánně zatancovala i Nellinka a předvedla své taneční nadání,“ uvedl. Dcery slavného zpěváka předvedly, že talent po tatínkovi zdědily, a také, že z nich rostou krásné mladé slečny.

„Po letech dnes na jednom pódiu. Je vždy příjemné setkat se s Marikou a Karlem,“ napsal svým fanouškům zpěvák Pavol Habera, kterému se celá akce velmi líbila. S Karlem Gottem a Marikou Gombitovou se pak také vyfotil na chodbě u šaten.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního kasina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního kasina! Karel Kopáč

Fotogalerie
65 fotografií