V nemocnici Pomeje zůstal i přes Nový rok, a naděje na brzké vyléčení a odchod domů jsou v nedohlednu. „Jirka v nemocnici bude určitě ještě nějakou dobu. Zatím nic nového,“ prozradila Blesku Andrea. Ta se snaží držet na nohou prací, musí totiž rodinu živit. Jejich čtyřletou dceru Aničku během výjezdů za prací hlídají její rodiče.

Vrcholí tím Pomejeho zdravotní problémy, které řeší již několik měsíců. Poté, co oznámil, že trpí rakovinou hrtanu a podstoupil první sérii léčebných ozařování, řekl, že se pokusí s rakovinou bojovat hladovkou, a nádor vyhladoví. Další možností totiž měla být operace, při níž by přišel o hlas. 

VIDEO: Takhle ničí Pomejemu rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii!

Video
Video se připravuje ...

Takhle ničí Pomejemu rakovinu! Ozařování probíhá na dětské onkologii! Dan Černovský

Hladovku Pomeje držel 42 dní, i když ho před ní lékaři varovali. Oslabený organismus totiž může ztratit sílu proti nemoci bojovat. Po jejím ukončení Pomeje oznámil, že mu nádor sice nezmizel, ale zmenšil se. „Rakovina se pouze zastavila, což je podle předchozího agresivního chování tumoru velký úspěch. Tuto alternativu lékaři nepodporují. Je to cesta proti jejich postupům. Může mít spousty rizik, a proto se do ní nepouštějte, pokud váš stav je ohrožený, například nízká váha, špatný tlak, metabolické problémy atd. Jirka měl nadváhu a neměl žádné další zdravotní komplikace. Momentálně je to ale bohužel jinak!“ komentovala to před Vánocemi Andrea Pomeje.

Video
Video se připravuje ...

2. část zpovědi Jiřího Pomeje o rakovině: Jaký měla vliv na jeho manželství? redakce Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií