Zpáteční cesta se pro Petru proměnila v horor. Vše začalo nepříjemnostmi ve vlaku. „Jedeme vlakem! Sice jsme vyjeli třeba o patnáct minut později, ale zato vypli proud!“ smála se Vraspírová. I když se snažila brát vše s humorem, moc příjemně jí opravdu nebylo.

„Takže je tady kosa jako prase, aspoň teda mně. Neudělali nám ani čaj, nic prostě, takže zima. Musíme to tady vydržet,“ svěřovala se na sociální síti a posléze si vyčítala, že si před cestou nekoupila nějaké teplejší pití, než je ledový čaj. Jen těžko ale mohla vědět, jaká zima jí bude.

Ani po překročení hranic ji ale smůla neopustila. Vystoupila na nádraží v Brně, odkud už pokračovala autem po dálnici. Jenže skončila v dlouhé koloně kvůli havárii nedaleko moravského města Velká Bíteš. Své příznivce sice varovala, aby se místu vyhnuli, sama už ale neměla možnost se odtamtud dostat a musela se obrnit trpělivostí.

VIDEO: Partnerka Romana Vojtka Vraspírová slaví 30! Bude žádost o ruku?

Video
Video se připravuje ...

Partnerka Romana Vojtka Vraspírová slaví 30! Bude žádost o ruku? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Jsou tady hasiči, sanitky, policajti, je to veliký,“ hlásila představitelka Leontýnky v muzikálu Ať žijí duchové!, která se s vozem následně dostala tak blízko, že se stala svědkem toho, jak oběti bouračky bojují o život. „Stojím přímo před nehodou… prosím všechny, kdo to čtete, a věřte, že je Vás tisíce, modlete se se mnou prosím za zraněné. Právě je resuscitují,“ popisovala dramatickou situaci.

I přes vlnu pozitivní energie, kterou se herečka snažila vysílat, se však šťastný konec nakonec nekonal. „Bohužel řidič dodávky, který narazil do kamionu, zemřel. Děkuji všem, kteří jste se aspoň modlili,“ napsala na Instagram.

Nehoda ji očividně velmi zasáhla a donutila ji přemýšlet o věcech, které by jí jinak asi nepřišly na mysl. „Nedokážu si ani představit ztrátu blízkého člověka, navíc v tomto adventním čase. Proto vyjadřuji upřímnou soustrast. Venku je minus 7, tak prosím opatrně! Já se z toho klepu jak malá a jedu pomalu, jako bych právě dostala řidičák,“ přiznala vyděšená Petra.

VIDEO: Muzikálový fešák Roman Vojtek má slabost pro blondýnky a zrzavé kluky!

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový fešák Roman Vojtek má slabost pro blondýnky a zrzavé kluky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
54 fotografií