„Znáte to? Od rána kolotoč, hážu klukům svačiny do tašek, při tom kontroluju, jestli si umyli pořádně zuby a v mobilu potvrzuji další pracovní schůzku. Dneska mám čtyři. Kontrola u zubaře a nesmím zapomenout vyzvednout nové brýle pro Bruna. Nestíhám oběd s Karlem a rovnou spěchám pro něco na jídlo… nesmím zapomenout na rohlíky,“ popsala modelka Simona Krainová začátek každého jejího dne.

Znáte to? Od rána kolotoč, hážu klukům svačiny do tašek, při tom kontroluju jestli si umyli pořádně zuby a v mobilu potvrzuji další pracovní schůzku. Dneska mám čtyři, kontrola u zubaře a nesmím zapomenout vyzvednout nové brýle pro Bruna. Nestíhám oběd s Karlem a rovnou spěchám pro něco na jídlo. .nesmím zapomenout na rohlíky!! Max je na svačiny miluje. Nic jiného v té škole nesní. S tím jeho jídlem je to na štíru. Volá máma. Další výčitka, že se ani doma neukážu. Mám vybitý mobil...hledám nabíječku. Vyzvedávám kluky a jedem konečně domů. Házím tašky na zem a padám na sedačku. Bože nemám ty rohlíky!!! Znova do auta. Kontrolka s prázdnou nádrží mi ještě chyběla. Nákup na benzině to jistí. Balím nákup a jdu k autu. Cítím pohledy dvou lidí. Promiňte, ale je mi momentálně jedno jak vypadám. Jsem unavená. Jsem prostě teď jen pracující máma!!! Ano jsem to já...Simona Krainová, mám 44 let, dva syny a práce nad hlavu...říkám si v duchu. A mám i já právo takhle někdy vypadat. Prostě unaveně!! Už chápu celodenní bombardování telefony. Cítím znova pohledy těch dvou lidí..teď si vybavuji jejich mobily v ruce...děkuji! Teď tu nejsou...škoda. Jsem odpočatá, vyspaná a to světlo mi sluší ne? Nebojte žiju a jsem opravdu vpohodě😁. Zdravím všechny z města lásky, z Paříže❤

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova),Lis 23, 2017 v 11:35 PST

„Volá máma. Další výčitka, že se ani doma neukážu. Mám vybitý mobil… hledám nabíječku. Vyzvedávám kluky a jedem konečně domů. Házím tašky na zem a padám na sedačku. Bože, nemám ty rohlíky!!! Znova do auta. Kontrolka s prázdnou nádrží mi ještě chyběla. Nákup na benzině to jistí. Balím nákup a jdu k autu,“ napsala dál blondýnka, která před pár dny zkolabovala přímo na akci v Brně, na které byla hostem.

„Cítím pohledy dvou lidí. Promiňte, ale je mi momentálně jedno, jak vypadám. Jsem unavená. Jsem prostě teď jen pracující máma!!! Ano, jsem to já… Simona Krainová, mám 44 let, dva syny a práce nad hlavu… říkám si v duchu. A mám i já právo takhle někdy vypadat. Prostě unaveně!! Už chápu celodenní bombardování telefony. Cítím znova pohledy těch dvou lidí… teď si vybavuji jejich mobily v ruce… děkuji,“ dodala kráska s tím, že když vypadá skvěle a odpočatě, nikdo takový se kolem ní netočí a už vůbec ji nefotí. „Nebojte, žiju a jsem opravdu v pohodě,“ poslala vzkaz svým fanouškům.

Jak se zdá, opravdu je na tom po fyzické stránce už mnohem lépe. Odjela totiž se svojí sestrou Yvonou do Paříže, kde chodí po obchodech a užívá si tu pravou předvánoční atmosféru.

VIDEO: Takto Simona dováděla chvíli před kolapsem.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová na pódiu. Krátce poté nečekaně zkolabovala. Zdeněk Matyáš

Fotogalerie
39 fotografií