O víkendu mladá Lilia Khousnoutdinova uvedla, že se v Bhútánu uskutečnila její buddhistická svatba s miliardářem Karlem Janečkem. Navíc dodala, že po svatbě otěhotněla. I když jsou Karel a Lilia nyní šťastní a těší se na nového potomka, jedna osoba z toho radostí zrovna neskáče. A to Janečkova oficiální manželka Mariem.

„Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ řekl miliardář pro Luxury Prague LifeLilia na své sociální síti ale byla trochu víc konkrétnější. A rozhodně to nevypadá, že by si s Mariem padly do náruče. „Domácnost bych sdílela pouze s milovanou ženou – není to náš případ. Intimita je naprosto vyloučena, snažím se naopak o co nejvíce omezený kontakt,“ popsala Lilia. A to nebylo vše, s čím se svěřila.

„Dovedu si představit i jiné uspořádání, ale to bych tu ženu musela milovat i já. Ano, vztahy jsou otevřené na všechny strany,“ dodala Lilia s tím, že to není rozhodně snadné a je to zajímavý experiment.

VIDEO: Karel Janeček prozradil, že byl do 18 panic.

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Lilia má navíc ve vztahu k Mariem jasno. Nezdá se jí, že by dělala něco, co se nehodí. „No… Ona vstupovala do tohoto svazku za jasné podmínky toho, že nebude jeho jedinou ženou. To Karel říkal od začátku, otevřeně a jasně (dokonce jsem si to ověřovala – jsou i videozáznamy ze začátku jejich vztahu, kde ona s tím souhlasí),“ uvedla před časem Lilia na dotaz fanynky, jak se vyrovnává s tím, že její přítomnost pravděpodobně ubližuje jiné ženě. „Takže on neporušuje žádnou dohodu. Kdyby měli mezi sebou dohodu o věrnosti a měla bych pocit, že ji ‚podvádí‘ – nemohla bych do toho vstoupit bez pocitu viny, máš pravdu,“ vysvětlila Lilia. 

Ani Janeček nenechal celý humbuk kolem jeho osoby a partnerek bez komentáře. Ačkoliv můj vztah s Mariem je krásný a plný lásky, před časem jsem se zamiloval do nádherné a obdivuhodné ženy Lilie K. Jsem šťastný, že spolu čekáme dítě a cítím k ní hluboký závazek uzavřený buddhistickým svatebním obřadem. Vím, že situace je velmi složitá a teprve uvidíme, co přinese budoucnost. Jsem šťastný, že mohu žít svobodně a děkuji Lilii i Mariem za jejich lásku,“ dodal miliardář na sociální síti.

Fotogalerie
39 fotografií