Pro Heidi Janků je tento rok bezpochyby tím nejhorším. Nejdřív jí zemřela kamarádka Věra Špinarová (†65), po ní skonal její manžel Ivo Pavlík (†84) a teď její blízká přítelkyně Ellen Lenská bojovala o život v nemocnici.

Ta měla dobře našlápnutou kariéru jako zpěvačka, tu jí ale přerušilo mateřství. Nyní ji zbrzdilo její vlastní tělo.

„Najednou jsem se skácela s mrtvičkou. Sanitka mě musela rychle odvézt na JIPku. Původně to vypadalo, že mi praskla tepna, která prosakovala a ucpala se. Podle magnetické rezonance to ale byla akutní lehká mozková příhoda,“ svěřila se deníku Aha! Lensk s tím, že poslední půl rok byl velmi vyčerpávající. 

"Problémy jsem měla už dřív. Když jsem měla větší fyzickou zátěž, tak se mi hodně motala hlava, kolikrát jsem i omdlela, ale bylo to takové chvilkové,“ hájila se. „Za dvě minuty to bylo pryč, takže jsem tomu nepřikládala žádnou váhu. Myslela jsem, že to bylo přepracování nebo nevyspání. Navíc mám nízký tlak, takže jsem to zvlášť neřešila. Plus mám ještě tři děti, takže ten zápřah byl o to větší,“ vysvětlila Aha!.

Kvůli přehnané námaze a vyčerpanosti jí tělo sice dalo jasnou stopku, ale Ellen si nedá říct. Práce se nevzdala ani na nemocničním lůžku, kdy zajišťovala vše kolem kapely a příští týden se chystá naskočit zpět do starých kolejí...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav!

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (+84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela... Jiří Krušina

Fotogalerie
29 fotografií