V roce 2007 se Jiří Paroubek rozvedl se Zuzanou a pojal za ženu mladší Petru. Jenže ani druhé manželství mu nakonec nevyšlo a letos v únoru od něj po desetiletém soužití choť odešla a začala trvat na rozvodu. Někdejší partnerská dvojice teď u soudu stojí proti sobě a bojují o majetek a o dcerku Margaritu (7).

K jejich sporu se ovšem přichomýtla také Jiřího první žena, která se už dříve nechala slyšet, že Petře by dítě do výhradní péče určitě nesvěřila. Je přesvědčená, že by se manželé měli ve výchově střídat, a dokonce by byla ochotná se sama angažovat a holčičku kdykoliv pohlídat. Nyní dokonce Petře vyčetla, že o domácnost nikdy neměla moc velký zájem. „Nebyla na to,“ tvrdila Zuzana pro Expres.cz.

VIDEO:  Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily!

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily! Lukáš Červený

Rovnou přispěchala i s příběhem, který měl její slova potvrzovat. „Pamatuju si, že jsme byli všichni na chatě, kde byla i Margaritka, a Petra věděla, že je o ni postaráno, tak v osm oznámila, že jde na cvičení, a vrátila se po půlnoci,“ vyprávěla a naznačila dokonce, že cvičení mohlo sloužit jen jako zástěrka pro úplně jiné aktivity.

„Já jsem pak řekla Jirkovi, jestli to není divné. On se chytil za hlavu a přiznal, že ano,“ přiznala se, že někdejšímu expremiérovi nasadila brouka do hlavy. „Třeba i šla cvičit, ale je divné, že se vrátila po půlnoci,“ není si ale stoprocentně jistá, že se skutečně jednalo o nevěru. I tak je to podle ní ale právě Petra, kdo nese vinu na rozpadu manželství. „Rozhodně ona,“ potvrdila Zuzana. 

Ta proto také nesouhlasí s některými Petřinými požadavky. Ta by prý v rámci majetkového vyrovnání chtěla získat vilu v Chuchli, kterou přitom původně dobrovolně opustila. Paroubek by se měl v takovém případě přestěhovat na chatu ve Vraném nad Vltavou.

S tím ale jeho bývalá žena absolutně nesouhlasí. „Vemte si, že by potřeboval rychle sanitku? Ta cesta tam není ideální. Než by přijela sanitka, mohlo by být po něm,“ míní rozhořčeně Zuzana, podle níž má naopak dům na řecké Ithace připadnout Petře.

VIDEO: Paroubková měsíc po opuštění manžela: Bez ochranky ani ránu!

Vše je ale zatím v jednání a nic tak není definitivně rozhodnuto. Ani sám Jiří tak prý ještě neví, kde skončí. „Jenom vím, že by chtěl zůstat v Chuchli. Ostatní se bude vyvíjet podle toho, jak dopadne péče,“ dodala na vysvětlenou v rozhovoru pro Expres.cz Paroubková.

Sama Petra nechala všechna tvrzení bez odpovědi. Dodržuje totiž soudní zákaz medializace čehokoliv, co se týká dcery. Zákaz platí také pro Paroubka. 

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
152 fotografií