Moderátorka a reportérka TOP STARu Martina Jandová se konečně dočkala a je zasnoubená. „Jsme spolu s Petrem každý den, máme pořád romantiku, byli jsme spolu dva měsíce v Thajsku, v Římě a cestujeme. Měla jsem vysněné, že žádost o ruku přijde na nějakém exotickém a romantickém místě,“ prozradila Martina pro FTV Prima.

Jenže všechno bylo nakonec úplně obráceně! „Petr měl v neděli narozeniny, takže jsme slavili, uvařila jsem mu kuře na smetaně. Pak jsem si vzala tepláky, vytáhla jsem žehlicí prkno… A najednou Péťa přišel, poklekl a zeptal se, vezmeš si mě,“ směje se Martina.

Moderátorka to prý vůbec nečekala. „Petr se mi přiznal, že mě viděl poprvé v životě žehlit a po tom kuřeti na smetaně ho to tak prý napadlo a  v tu chvíli to tak cítil,“ prozradila Martina. „Nejdřív jsem myslela, že si dělá srandu, protože mým kamarádkám tajně říkal, že to chce udělat tak, abych na to v životě nezapomněla, což se mu opravdu povedlo. Teď už vím, že se při vzpomínce na tuto životní událost pokaždé upřímně rozesměju a o tom ten život vlastně je,“ směje se Martina.

Dostala nádherný prsten od Cartiera s 66 karáty, což je Petrův rok narození, jenže byl snubní! „Petr mi říká, já to mám všechno obráceně, na svatbě prý dostanu zásnubní,“ říká Martina. Kdy bude svatba? „Říká se do roka a do dne, tak uvidíme,“ dodala.

VIDEO: Topmodelka Kociánová: Ráda bych se vdávala! Ale musím počkat!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Kociánová: Ráda bych se vdávala! Ale musím počkat! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
15 fotografií