Veletrh byl promyšlen do posledního detailu. Vstup do velké haly byl lemován květinami, které návštěvníky zavedly do centra dění. Všude byly romantické žárovky a výzdoba z jehličnanů. Pragovka se proměnila na romantické místo.

Každý ze stánků byl originálně vyzdobený. „Je to tady jako v pohádce. Kdysi jsem doprovázela sestru na jeden svatební veletrh a s tímto se to vůbec nedá srovnávat. Tohle je absolutně něco jiného,“ chválila akci Alžběta (27), která by ráda měla svatbu na podzim tohoto roku.

Na akci nechyběly ani workshopy od zkušených. „Zároveň to celé chceme pojmout jako happening. Seznamovat se, ochutnávat delikatesy cateringů, poslouchat hudbu a relaxovat. Bez naškrobených ubrusů, hotelových atrií a formalit,“ vysvětlovala koncept dne organizátorka Jana Bušková, která se již několik let věnuje natáčení svatebních videí.

Na veletrh se dostali opravdu jen ti nejlepší. „Nepracujeme tak, že bychom rozeslali pozvánky všem dodavatelům svatebních služeb v České republice a čekali, kdo se přihlásí,“ prozradila na konec Bušková. 

Jednotliví vystavující tak byli předem pečlivě vybrání a až poté osloveni. Tím se snaží pořadatelka prezentovat určitý styl svateb, který je neotřelý, nenudí a jde ruku v ruce se západním trhem, který je v tomto směru podle ní daleko rychlejší.

Podívejte se, jak to na akci vypadalo:
Fotogalerie
55 fotografií