„Nenechám se tlačit ke zdi. Navíc jsem nesměl v bytě dělat rozhovory s novináři ani točit třeba VIP Prostřeno!,“ řekl Krampol, kterému se výrazně ulevilo, když za sebou zavřel dveře v Pařížské.

„Ten kvartýr jsem před čtrnácti lety dával dohromady tři čtvrtě roku a Jirku to přišlo na dva a půl milionu,“ upřesnil Nedělnímu Blesku hercův manažer Miloš Schmiedberger (65).

Jednání majitelky oba považují za šikanu. Když si bydlení v roce 2003 pronajímal, byl to holobyt. „Všechno jsme budovali a většinu jsme tady teď museli nechat, protože třeba podlahy nebo lustry jsou nepřenosné,“ potvrdil manažer.

Za 14 let se podařilo manželům Krampolovým shromáždit pěknou řádku věcí. Se stěhováním jim pomáhala firma kamaráda. Dělá pro ni i Jan Chroust, mistr ČR v thaiboxu. S Krampolem se znají z posilovny.

„Víme, že stěhování je stres, a chtěli jsme před ním Jirku i Haničku uchránit. Přišli prakticky do hotového,“ ujistil. Hned ráno zažil herec neuvěřitelnou příhodu.

„Nesl jsem si do Kaprovky, kde teď budeme bydlet, starý budík. Nejde už mnoho let, ale mám na něj pěkné vzpomínky. A představte si, že když jsem překročil práh, budík najednou zazvonil,“ dodal vesele. Považuje to za dobré znamení.

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Jirka chce pořád sex, musím se přemáhat! DAVID TUREK, JAN BRUNCLÍK, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
50 fotografií