Jak Blesk informoval jako první, Roman Dvorský (53) z Ostravy skončil jako bezdomovec a živí se vybíráním věcí z kontejnerů. Mnohonásobnou zlatou slavici prý zbožňuje a dlouhá léta jí fandí. To ale nemůže říct o svém synovi. „Nejsem rád. Myslím, že jde po prachách.

Lucce bych chtěl vzkázat, ať si dává bacha! Ráďu znám do jeho čtrnácti a půl let. Radek není férový, je vych*aný,“ odpověděl na otázku, zda je rád, že syn žije se zpěvačkou.

Video
Video se připravuje ...

Tchán Bílé: Lucie, bacha na mého syna! Je vychc*nej! Vztahu nefandím! Jiří Krušina

Partner Bílé ale na svého biologického otce před lety zanevřel. Prý to byl násilník. „Moc nám ublížil. Moje maminka musela spát s nožem pod polštářem. On ji hodně bil. A naší rodině nadělal dluhy,“ řekl Blesku Radek s tím, že s ním nechce mít nic společného. I to byl podle něho hlavní důvod, proč si nechal změnit příjmení z Fejerčáka na Filipiho.

Video
Video se připravuje ...

Tchán Lucie Bílé: Syna jsem naposledy viděl při razii na bezdomovce! Jiří Krušina

„O jeho charakteru svědčí i to, že se ozval po dvaceti letech – až když viděl, s kým chodím... Chce z toho jen vytřískat peníze,“ rozčiloval se Radek dál. Bezdomovec Roman, který se také nechal přejmenovat, avšak z Fejerčáka na Dvorského, mu prý nezávidí. „Přeji mu to. Chci, aby byl šťastný,“ vzkazuje táta nejstaršímu ze svých tří synů.

Co na svého tchána říká Bílá? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Bílá poprvé viděla milencova zavrženého otce: Ten pán není fajn, do rodiny nesmí! David Turek, Lukáš Červený

Video
Video se připravuje ...

Takhle bydlí „tchán“ Lucie Bílé! Táta jejího kolouška je bezdomovec! Jiří Krušina

Fotogalerie
37 fotografií