Roman sám kontaktoval Blesk. Od své manželky a synů Radka, Romana a Petra odešel v době, kdy nejstaršímu táhlo na patnáct let. „Kluky jsem miloval. Radka jsem vedl k volejbalu a Romana k fotbalu. Sám jsem v mládí chytal za Baník Havířov,“ prozradil Blesku Dvorský.

Video
Video se připravuje ...

Dvorský alias Fejerčák bydlí v garáži Jiří Krušina

Přiznal, že holdoval alkoholu. To prý vedlo k rozpadu jeho manželství. „S chlapama jsem chodil po práci do hospody na pivo. Pak se přidala i nevěra. Oboustranná,“ svěřil se vysoký chlapík, který rodinu opustil, ale dle svého tvrzení se snažil dál syny vídat.

VIDEO: Přítel Bílé Radek promluvil o svém otci

Video
Video se připravuje ...

Přítel Bílé Radek o otci, kvůli němuž si změnil jméno: Pro mě neexistuje! David Turek, Lukáš Červený

„Nejméně jednou týdně jsem zvonil u dveří. Buď nebyli doma, nebo mi nechtěli otevřít. Nevím. Bohužel před dvaceti lety nebyly mobily. Neměl jsem šanci syny kontaktovat. Po nějaké době jsem to vzdal...“ uvedl Roman.

Po odchodu od synů a manželky se podruhé oženil. Vzdal se příjmení Fejerčák a přijal příjmení své druhé ženy – Dvorský. I s ní se rozvedl a našel si novou lásku. Nakonec skončil na ulici.

Video
Video se připravuje ...

Tchán Bílé: Lucie, bacha na mého syna! Je vychc*nej! Vztahu nefandím! Jiří Krušina

„Bez domova jsem zhruba deset let. Nejdříve jsem bydlel v komunitě bezdomovců na starém koupališti v Hulvákách,“ řekl Roman s tím, že se živí vybíráním z kontejneru a přespává se svými vlčáky ve staré garáži v průmyslové části Ostravy. Přesně 112 korun na den musí stačit na vyžití.

Romana nadzvihl ze židle fakt, kdy byl označen za násilníka a tyrana. „Kluky ani jejich matku jsem nebil! Dostali na zadek, ale jen když zasloužili. Jinak jsem je miloval a věnoval se jim. Vedl jsem je ke sportu,“ prohlásil Dvorský.

VIDEO: Lucie Bílá a její mladý přítel Radek: Jak jim to spolu sluší?

Video
Video se připravuje ...

Bílá představila svého šedivějícího kolouška! Už ho i zaměstnala! FTV Prima

 

VŠE O LUCII BÍLÉ A JEJÍM MILENCI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
232 fotografií