O sedmnáct let mladší přítel Lucie Bílé Radek Filipi zažíval v dětství peklo. Jeho biologický otec ve velkém holdoval alkoholu a měl násilnické sklony. „Ten pán moc do rodiny nepatří – a to neznamená, že když je biologickým otcem, že si zaslouží, aby mu někdo říkal tatínku. Jsem ráda, že lidi budou vědět, že Radek si změnil jméno, protože nechtěl nosit jeho, nechtěl nosit jeho jméno, protože ten člověk není úplně tak hodný,“ prozradila v Top Staru zpěvačka.

A sám Radek přikyvuje. „Nejsem sňatkový podvodník, že bych si změnil příjmení, je to ten můj osobní důvod, který jsem bral doteď, že je můj osobní. Lidi, kteří to vědět měli, to věděli a ví. Neberu ho jako rodinu, ten člověk není mojí rodinou, mojí rodinou je moje máma a dva bratrové,“ uvedl Filipi.

Radkova matka chtěla jeho otce opustit, ale ten se nechtěl hnout z domu. Neplatil alimenty, kvůli čemuž skončil ve vězení. Podle posledních zpráv, které Radek o otci má, si kvůli problémům změnil jméno na Roman Dvorský a je z něj bezdomovec.

„Nestýkáme se. Neviděl jsem ho snad od mých patnácti let. Že by opustil rodinu? Spíš jde o to, jak se choval k mojí matce. Ani jako otec se nechoval dobře. Je to člověk, který má osobní problémy a ubližoval celé mé rodině,“ přiznal partner Bílé s tím, že kromě maminky bil otec i jeho.

Co říká Lucie Bílá o svém kolouškovi? Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Bílá představila svého šedivějícího kolouška! Už ho i zaměstnala! FTV Prima

Fotogalerie
28 fotografií