Blesk pohlednou moderátorku objevil až na Moravě, kde i se synkem našla útěchu u kamarádky... Utekla daleko od manžela a jeho nové milenky Anety Znamenáčkové, která už má klíče od tenistovy vily v pražské Uhříněvsi. Té vily, kde do podzimu žila i Míša a André v iluzi mladé, šťastné rodiny...

Koncem listopadu ale odešli, nejprve do nedalekých Nupak, kde má vlastní domek. Po Štědrém dnu ale ujela i odtud, dost možná proto, aby nemusela potkávat ženu, která jí odvedla manžela. Nejen, že Anetu Znamenáčkovou Michaela zná z dob, kdy jí v těhotenství dělala trenérku, ale navíc jsou v Nupakách sousedky a bydlí od sebe jen pár set metrů!

Ještě o svátcích přitom Ochotská a Rosol trávili čas jako rodina, třebaže si moderátorka už odstěhovala své věci. Podle tenisty Rosola za všechno může jeho pracovní vytáženost a nedostatek času na rodinu... Jen o pár dní později už se ale množily fotografie, na kterých je s krásnou brunetkou. Aneta si poté, co prasklo, že je milenkou ženatého tenisty, dokonce raději smazala profil na Facebooku.

Fotogalerie
42 fotografií