Major Maisner z Byl jednou jeden polda a také bývalý doktor Čížek z Ordinace byl po operaci převezen do rehabilitačního ústavu. Jenže v kompetenci zdravotního personálu není nitrožilní podávání antibiotik, a už vůbec není v jeho silách přijít na to, co zánět způsobilo.

Takže putoval zpátky do Motola! „Pan Potměšilpotřeboval kvůli zánětu důkladné vyšetření. Museli mu zavolat sanitku a i s odborným doprovodem ho odvézt tam, kde ho operovali,“ dozvěděl se Blesk od svého zdroje.

„Nějaké komplikace se objevily. Všichni ale doufáme, že už brzy bude táta v rehabilitačním ústavu a na Štědrý den s ním už budeme doma,“ řekl Blesku hercův syn a dramaturg StarDance Jan Potměšil (38).

Jinak prý operace, kterou vedl primář Kliniky spondylochirurgie FN Motol profesor Jan Štulík (49), proběhla bez komplikací. Šlo o velmi těžký zákrok, kdy herci museli odebrat nemocnou část druhého obratle bederní páteře. „Byla to operace akutní. Pacientovi by se bez zákroku mohla páteř zlomit a mohl by ochrnout,“ prozradil nám nejmenovaný zdroj.

Fotogalerie
6 fotografií