Šťastnou novinu, kterou přinesl Blesk.cz jako první, Markéta potvrdila na svém Facebooku. „Po více než 7 letech krásného vztahu jsem řekla ANO muži svého života,“ napsala.

A pochlubila se i první svatební fotkou, jak jinak než z beachvolejbalového kurtu. Na ní novomanželé září šťastím. Markétapatří mezi nejkrásnější české sportovkyně a nádherná byla i ve svatebním. Na svůj velký den zvolila tradiční dlouhou bílou róbu, kterou doplnila krásnou barevnou kyticí.

Fotkou s nevěstou se pak pochlubila i Markétina parťačka Bára Hermannová, která šla nevěstě za družičku. "Tak jsme to všichni oplakali a tu naši krásku šťastně provdali," napsala.

Obřad i hostina se konaly na místě, které je sice od domova vzdálené stovky kilometrů, přesto je ale novomanželům velmi blízké. V jogínském centru v americkém Jasperu se toho už hodně nacvičili. Mají skvělý vztah s místní komunitou a rádi se tam vrací. Romantický areál je navíc pro veselku jako stvořený.

Na večírku pak svým americkým přátelům svatebčané ukázali, jak se paří po česku. Jeden z místních trenérů se na Instagramu pochlubil videem, na němž Markétin otec tančí s Bárou a další družičkou na hit Heleny Vondráčkové Sladké mámení. „Češi vědí, jak se dobře bavit,“ napsal k němu a hashtagem prozradil, že se Markéta se Simonem už vzali.

Czechs know how to have a good time!! 🎉💃🏽 Nice moves, @bara.hermannova #simonandmakigotmarried #shalalife #circleyogashala

Video zveřejněné uživatelem Bryce Anderson (@b_a_enlightenedanimal),Zář 14, 2016 v 10:29 PDT

Sluková má tak za sebou rok plný velkých kroků. Loni v červenci se rozešla se svou dlouholetou parťačkou Kristýnou Kolocovou, která jí dokonce měla jít na chystané svatbě podle dohody z dětství za svědka. Rozdělení slavné dvojice Kiki a Maki, ale neproběhlo zrovna v dobrém, a tak Kristýna na svatbě chyběla. Oporou a skvělou kamarádkou se ale Markétě rychle stala její nová spoluhráčka Bára Hermannová, se kterou si prý sedly jak herně, tak lidsky. Společně slaví velké úspěchy. Dokázaly se dokonce probojovat na olympiádu v Riu, čemuž věřil málokdo. A ani tam rozhodně ostudu neudělaly...

Fotogalerie
46 fotografií