„Pár dní před Vánocemi mi oznámil, že miluje jinou. Byl to pro mě šok,“ svěřila loni Blesku Ester s tím, že se záletným manželem Bohumilem (39) dokonce plánovali i potomka.

Bývalá pornohvězda se vdávala v létě 2013 po sedmiletém vztahu. Jednou však poslala manžela ke kadeřnici, která ho stříhala na jejich svatbu, a on se s ní dal za jejími zády dohromady. „Brala jsem prášky na nervy, abych to zvládla. Měla jsem vybráno na celý život,“ svěřila loni čerstvě rozvedená Ester s tím, že doufá, že najde někoho, s kým by mohla založit rodinu. A to se jí povedlo.

Ládová, která se nyní živí jako kosmetička a v Berouně provozuje vlastní studio, se pochlubila tím, že se zasnoubila. Vnadná brunetka je už od loňského léta ve vztahu s hasičem Josefem Prchalem a zamilovaná dvojice bude co nevidět pořádat veselku.

„Rozvod je ta poslední možnost. Pokud už není záchrany. Je to zlé prázdno, ale pak se otvírají všechny dveře a za některými je možná nová cesta ke šťastnému životu plnému lásky,“ svěřila se s nadějí na internetu Ládová. Zatím si ale ponechala příjmení bývalého muže a má nyní v občance Bílá.

„Ke jménu Ládová se vracet nebudu, nepřineslo mi nikdy štěstí. Budu prostě Bílá, s tím jsem spokojená,“ prozradila bývalá hvězda filmu pro dospělé Ester, která se kdysi snažila nějakou dobu uchytit i jako zpěvačka a v roce 2005 vydala album s názvem Tak už pojď.

 

Fotogalerie
33 fotografií