Je to teprve pár týdnů, co Karel Gott porazil rakovinu, a stále se z těžké nemoci a náročné léčby zotavuje. Přesto i on vyrazil na oslavu 85. narozenin herečky Jiřiny Bohdalové, kam byl pozván.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott na oslavě Jiřiny Bohdalové Blesk TV

V klobouku a se slušivým vousem přišel popřát jubilantce do Michnova paláce na Malé Straně. S sebou jí jako dárek vezl dva pěkně vzrostlé keříky bylinek – tymián a rozmarýn. Možná proto, že je Jiřinka tak vášnivá kuchařka. Přidal i vlastnoručně namalovaný obraz sebe a Jiřinky ve svatebním. Redaktorům Blesku před příchodem do paláce řekl pouze: „Jdu popřát Jiřince.“

Gott se během večera hodně věnoval svým dcerám a rozhovorům s přáteli. Všechny překvapil v momentě, kdy odložil klobouk, bez kterého se v poslední době na veřejnosti neobjevoval. Vtipkoval v družném hovoru s Jiřím Bartoškou a Zlatou Adamovskou. Na manželce Ivaně bylo vidět, jak je šťastná, že Karel je opět ve svém živlu.

Další velké překvapení přišlo při krájení narozeninového dortu. Nejen že se Karel chopil nože a Jiřině pomáhal sladký kolos nakrojit a rozporcovat, udělal i něco, co nikdo nečekal, v co však všichni, včetně milionů fanoušků, doufají – zazpíval! Přidal se do sborového zpěvu „Hodně štěstí, zdraví...“ Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po rakovině poprvé zpíval! Bohdalové k narozeninám Petr Macek

Při odjezdu z narozeninové oslavy rozdával úsměvy na všechny strany a klobouk nejspíše odhodil v dál. Všichni přítomní se shodli na tom, že to mistrovi ohromně sluší. Krátce po deváté s celou svojí rodinou odjel k domovu.

Karel Gott poprvé ukázal vlasy a zazpíval na oslavě Jiřiny Bohdalové.
Autor: Pavel Machan, Marek Pátek

Karla Gotta již tento týden čeká operace břicha. Při ní mu lékaři dají do pořádku trávicí trakt, který mu během loňské říjnové operace náhlé příhody břišní provizorně zakončili.

Karel Gott nebyl na oslavě samozřejmě sám, fenomenální herečce přijely popřát desítky známých osobností – mezi prvními byl i herec Kristián Kodet, Martin Dejdar, zpěvačka Hana Zagorová, primátorka Adriana Krnáčová nebo návrhář Osmany Laffita. Všichni se shodují, že Jiřina Bohdalová je výjimečná dáma a herečka.

Objevil se i prezident Miloš Zeman. Oslavenkyni přinesl pugét sta rudých růží. Posadil se ke stolečku s Ringo Čechem, se kterým zapředl živou debatu. Když si k nim přisedla i Jiřina Bohdalová, prezident ji dokonce pohladil po tváři.

Jiřina to dokonce rozjela i na parketu. Zpívala a tančila nejprve s Láďou Kerndlem na pódiu, pak se k ní připojil i Kristián Kodet. Zatančila si se svou dcerou Simonou Stašovou i svým přítelem ze Slovenska – miliardářem Lubomírem Fockem.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Jiřina Bohdalová na oslavě svých 85. narozenin válela na parketu jako mladice! Blesk

Bohdalová narozeniny oslavila předčasně již minulý týden po benefičním představení hry Paní plukovníková v pražském Divadle Na Jezerce. Principál této scény Jan Hrušínský navázal na tradici starých hereckých společností a předal Bohdalové první dárek – spolu s kyticí i symbolický šek na částku 30 000 korun jako výtěžek večera. Herečce diváci také věnovali ovace ve stoje, které ji zcela dojaly.

 

Fotogalerie
66 fotografií