„Tři vzorky obrázků vypovídají nejen o frustraci, zlobě a agresi, ale i o zoufalství autorky. Patrně cítí, že události se neodvíjejí tak, jak by si sama přála, cíl jí uniká. Na to odpovídá agresí," řekl psycholog Jiří Novák a pokračoval: "Není pochyb, že objektem je ,Dáda‘ v podobě ,alkoholického prasátka‘, a snaha autorky je tedy poškodit, zesměšnit a zdiskreditovat paní D. jako překážku, která stojí mezi ní a panem S. Ten asi cítí, že autorka je osoba cílevědomá, ale i citově tvrdá a sobecká, sice mu vyhovuje jako milenka, ale jako životní partnerka by byla problematická," hodnotí odborník osobnost Lucie Gelemové podle namalovaných obrázků, na kterých ztvárnila svou sokyni v lásce Dádu Patrasovou.

"Proto nechce z manželství odejít do nejistého a patrně i bouřlivého vztahu s autorkou. Cílem výtvorů, které inzeruje, je ublížit a poškodit. Takovým způsobem často jednají osoby nevyrovnané, emočně labilní. Nelze jednoznačně hovořit o psychické poruše, ale v každém případě bych se přiklonil k diagnóze hraniční osobnosti se sociopatickými rysy," míní psycholog. "Nedaří se jí získat Felixe výhradně pro sebe, tak okolo sebe doslova ,kope‘. Ale varoval bych pana S, i kdyby se k autorce přiklonil a svázal by v budoucnu svůj život s jejím, tvrdě by na to v budoucnosti doplatil – stal by se objektem pomsty, současná milenka by se proměnila časem ve fúrii, která by se mstila, za to, že musela ,trpět‘, že se pro ni hned nerozhodl.“

„Jde o nevyrovnaného člověka, který hledá svou cestu," začala grafoložka Zuzana Dobiášová svou analýzu obrazů namalovaných milenkou Felixe Slováčka Lucii Gelemovou. Ta svou sokyni v lásce Dádu Patrasovou zvěčnila opravdu nechutným způsobem.

"Je to kontroverzní osobnost, uzavřená v materiálním světě. Vydává energii jen velmi opatrně, a to když si je jistá, že se jí vše několikanásobně vrátí. Pokud je to v jejím zájmu, dokáže být v některých oblastech pracovitá," říká odbornice.

"Je převážně introvertní a mnohdy uzavřená ve svém světě, který se může odlišovat od většinových norem. Komunikace s okolím může být někdy zdánlivě bezproblémová jindy naopak, dle momentální nálady," dodává.

VŠE O MILOSTNÉM TROJÚHELNÍKU PATRASOVÁ - SLOVÁČEK - GELEMOVÁ čtěte >>> ZDE!!!

Fotogalerie
9 fotografií